iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

12 augustus 2014

Nieuw album Duran Duran op komst


Duran Duran is afgelopen zondag in hun Londense studio begonnen aan de opnamen voor een nieuw album, samen met producers Nile Rodgers en Mark Ronson
Dat maakte de Engelse popband zelf bekend door een foto van het complete gezelschap op de eigen website en social media te zetten.
Het is niet de eerste keer dat de Chic-gitarist met de Britse popgroep samenwerkt. In 1986 produceerde hij hun album Notorious en twee jaar eerder werkte hij meeaan de hit The Wild Boys, waarmee Duran Duran de tweede plaats in de Nederlandse Top 40 haalde. Ook maakte hij een zeer succesvolle remix van hun grootste hit The Reflex.
Nile Rodgers staat de laatste tijd weer volop in de belangstelling, onder meer door zijn samenwerking met Daft Punk in Get Lucky, de zomerhit van 2013. Vorige maand speelde Rodgers nog met Chic op North Sea Jazz in Rotterdam.
Ook Mark Ronson werkte al eerder met Duran Duran. Hij produceerde hun meest recente album All You Need is Now uit 2010. Het album waar de groep nu met Rodgers en Ronson aan werkt, is hun veertiende studioplaat. Het album komt naar verwachting in het voorjaar van 2015 uit.
Bron: Telegraaf

Voor nu moeten we het doen met 1 van de betere nummers van hun All You Need Is Now album.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten