iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

11 november 2014

Remschijf is voor The Script.


The Script is een Ierse softrockband afkomstig uit Dublin, Ierland. Tegenwoordig is de groep die bestaat uit drie leden gevestigd in Londen na het tekenen van een contract bij een nieuw platenlabel. Hun debuutalbum The Script is uitgekomen in 2008.
Hun debuutsingle We Cry werd Single van de Week op RTÉ 2fm, Today FM (Ierse radiozenders) en op BBC Radio 1. Hun tweede single, The Man Who Can't Be Moved werd succesvoller in heel Europa. Het nummer kwam in de hitlijsten in Spanje, Duitsland en Nederland waar het ook Alarmschijf op Radio 538 werd.

De eerste single van het tweede album For the First Time kwam op de eerste plaats binnen in Ierland, en op de vijfde positie in het Verenigd Koninkrijk, maar steeg de week erna door naar de vierde positie. In Nederland bereikte het nummer een 16de positie in de Nederlandse Top 40.
In 2009 won The Script een European Border Breakers Award. De European Border Breakers Awards zijn prijzen die jaarlijks worden uitgereikt aan tien jonge veelbelovende Europese artiesten die het jaar ervoor succesvol buiten de eigen landsgrenzen debuteerden.

Op vrijdag 18 juli 2014 maakten ze bekend, tijdens een live filmpje op Youtube, dat ze een nieuw album hebben gemaakt, genaamd No Sound Without Silence. Dit album kwam uit op maandag 15 september 2014. Maandag 21 juli 2014 maakten ze het eerste nummer van dit album bekend, Superheroes.

De Remschijf is deze week voor The Script met No Good In Goodbye.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten