iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

8 maart 2015

Wordt Rage een rage? wij steunen in ieder geval mee


De Rotterdamse band Rage heeft een muzikale missie. De zevenkoppige band-met-opgestroopte-mouwen maakt nederpop met een vette knipoog naar de jaren 80 en heeft daaraan een doel gekoppeld: in september 2016 optreden in Ahoy in Rotterdam.
De band bestaat uit mannen met een surplus aan muzikale bagage en hoopt met hun missie een ware hergeboorte in gang te zetten van de muziek van bands als Toontje Lager, Doe Maar, de Dijk, Blof, kortom alles dat de Nederpop zo'n 35 jaar geleden zelfvertrouwen en rugwind gaf. En zij noemen die hergeboorte Wederpop.

Op hun website kun je de weg naar Ahoy volgen. Inmiddels is een 2e single "Dag zonder boodschap" verschenen en zo hoopt de band airplay te krijgen en een heuse schare fans met gekte te creëren. Of dat lukt zien we half september 2016... wordt het Ahoy voor Rage of toch niet? De mannen geloven er zelf heilig in.

Rage is: Addo Kruizinga (zanger), Olaf Noordanus (drums), Gertjan Essenstam (toetsen), Hans Hendrik (gitaar), Jan Tonnis (bas), Loet van der Lee (trompet), Rene van Hertum (saxes, flutes, arrangeur, producer), Arthur Vierboom (teksten, video), Gerard van Zomeren / Ravel Randolfi (muziek).
Check hieronder de nieuwe single die inderdaad die typische Nederpop sound van weleer heeft, en deel dit bericht in je netwerk om op die manier alle mogelijke aandacht te creëren voor Rage en hun missie.
Koop die single op iTunes en scoor een kaart voor ahoy a 25 euro per stuk. En is 25 euro te duur? zorg dan dat je een tweet kan laten zien met daarin #nieuwsterage en ontvang 7,50 korting per kaart!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten