iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

14 november 2012

Pascal Redeker kijkt om zich heen

Dat Pascal Redeker lekker in zijn vel zit bewijst zijn nieuwste en alweer 5de single die net uit is. Die 5de single heet Kijk Om Je Heen en zodra je hem hoort gaan je voeten dansen en moet de rest van je lichaam wel volgen.

‘Kijk om je heen’ is een uptempo track die het zeker goed zal doen op feesten en partijen waar Pascal een graag geziene gast is. De track is geproduceerd door DJ Maurice en die blijkt dus wel te weten hoe je een feestnummer moet maken. Ook de vorige single van Pascal is geproduceert door DJ Maurice en dat was een doorslaand succes. De titel van zijn vorige single is ‘Dansen tot de zon opkomt’ en dat is precies wat ook gaat gebeuren met Kijk Om Je Heen denken wij

De videoclip is opgenomen i.s.m Pop’Arazzi Crew: een populaire dans crew die super energie geeft aan het geheel. Gister is de videoclip in premiere gegaan en wij van Greatest-Hits willen en kunnen hem je niet onthouden.

Live is Pascal ook een ware happening waarbij hij voornamelijk bekende hits ten gehore brengt en uiteraard zijn eigen reportoire maar dat is ook hard op weg om bekend te worden. ‘Kijk om je heen’ is vanaf 23 november verkrijgbaar in alle downloadshops en vol in promotie in het hele land.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten