iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

29 maart 2013

Nieuwe single "CHUCK" van Hadewych Minis is Chucking vet!!

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar hij was het wachten meer dan waard. We hebben het hier over de nieuwe single van Hadewych Minis.
De track is geen onbekende aangezien Hadewych hem live al meerdere malen heeft laten horen, maar nu is er een geweldig leuke videoclip bij gemaakt waarin ze wordt bijgestaan door Eric Corton, Hans Dagelet en Wilfried de Jong.

Het nummer is afkomstig van het debuutalbum Hadewych Minis dat op 12 april uitkomt. Na het goed ontvangen Invite You is het de beurt aan de tweede single Chuck. Met Eric Corton, Wilfried de Jong en Hans Dagelet schoot Hadewych hiervoor de videoclip. Chuck is vanaf vandaag dus digitaal verkrijgbaar via onder andere iTunes en Spotify. De clip verscheen vandaag ook direct op youtube en daarom hebben wij hem al voor jullie.

De single begint vrij rustig maar daar komt al snel verandering in en uiteindelijk wordt het een echte highway rocker die je heerlijk kunt meezingen terwijl je over het asfalt raast. De bassline die je hoort zou ook niet misstaan hebben in een Golden Earring hit dus ja Hadewych slaat met Chuck de plank volledig raak.

Spotify: http://open.spotify.com/track/4RKEVnU...
Bandcamp: http://hadewychminis.bandcamp.com
Deezer: http://www.deezer.com/nl/album/6443073

Pre-order album: http://bit.ly/YMdYZf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten