iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

1 april 2013

Hanson - Get The Girl Back

De mannen van Hanson kennen we natuurlijk van hun hits MMMBop en Where's The Love, maar daarna werd het wel heel erg stil rond de 3 broers. Niet dat ze stil hebben gezeten hoor, want ze brachten gewoon nog steeds muziek uit terwijl ze groter werden, echtgenoot werden en een gezin stichten.
En inmiddels zijn ze toe aan hun 9de studio album (kerst album niet mee geteld) wat de titel Anthem heeft mee gekregen en die staat geplanned voor 18 juni.

Van dat album hebben ze Get The Girl Back als eerste single uitgekozen en die komt 9 april officieel uit. Maar wij van Greatest Hits hebben een live versie ergens gevonden zodat we je nu al de track kunnen laten horen. 4 april zal de première van de officiele videoclip op VH1 plaats vinden en 2 dagen later gaat hij on air in de VH1 Top20 Countdown. 9 april spelen ze de single in de talkshow van Jay Leno.

In de clip zie je de mannen van Hanson hun nummer spelen in een afgeladen club met op de achtergrond een old-school brass section waardoor het retro effect van de song beter tot zijn recht komt. Het album zelf is geproduceerd en geschreven door Isaac, Taylor en Zac Hanson zelf en is afgemixed door niemand minder dan Tom Lord-Alge (o.a. Level 42, Green day, Fall Out Boy, Peter Gabriel, The Rolling Stones).
Het geluid op Anthem is iets meer op de gitaar gericht waardoor het een iets harder geluid heeft gekregen wat geinspireerd is door invloeden van James Brown tot de vroege Michael Jackson en een vleugje AC/DC.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten