iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

2 april 2013

Miley Cyrus zingt Dolly Parton lied nieuw leven in

Miley Cyrus is weer eens in het nieuws vanwege dat waar ze bekend mee is geworden, namelijk zingen.
De laatste tijd was ze veelal in het nieuws met minder goede dingen, maar ze lijkt nu eindelijk de draad weer een beetje op te pakken en zich op het zingen te storten.
Afgelopen zomer speelde Miley in haar achtertuin zogenaamde "Backyard Sessions" waarbij de 20 jarige zangeres samen met haar band een aantal van haar favoriete songs speelde en opnam.

Zo speelde ze onder andere Bob Dylan's "You're Gonna Make Me Lonesome When You Go," James Shelton's "Lilac Wine," and Melanie Safka's "Look What They've Done To My Song, Ma."
Maar ze speelde dus ook het nummer Jolene van Dolly Parton, en een grappig detail hieraan is dat Dolly Parton de peettante is van Miley.

Maar door deze release van Jolene zijn we natuurlijk alleen maar nieuwsgieriger geworden naar het nieuwe album wat er aan zit te komen want bij een cover van een Dolly Parton lied denk je niet gelijk aan Pharrell Williams. En laat die Pharrell nou net de producer zijn van haat aanstaande album.
Maar volgens Pharrell wordt haar nieuwe sound precies zoals ze is en hoor je haar persoonlijkheid terug in haat nieuwe sound.
En als je dan naar Jolene luisterd dan weet je dat dat helemaal goed gaat komen.
En omdat het origineel uit 1974 komt zetten we die versie er ook maar even bij en plaatsen we dit artikel in de Back2Back.
En als extraatje 2 hebben we ook nog een duet gevonden van de 2 dames.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten