iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

27 mei 2014

Draaischijf voor Chocolate Puma & Kris Kiss

De nieuwe Draaischijf bij Greatest-Hits gaat deze week naar het duo Gaston Steenkist (DJ Dobre) en René ter Horst. (DJ Zki), en deze keer heten ze Chocolate Puma.
Dit duo komt uit Haarlem en zijn naast Draaischijf ook al uitgeroepen tot Grandslam bij Slam FM waar ze dus al op high rotation staan met "Step Back".
We zeiden al dat het duo zich deze keer Chocolate Puma noemt en dat klinkt wellicht wat vreemd maar dat vreemde is verdwenen zodra je de geschiedenis kent van deze 2 heren.
Samen scoorde ze onder verschillende namen al heel wat hits. De eerste werd “Give It Up” uit 1993, als The Goodmen. De basis van deze track werd lkater ook nog gebruikt door Simply Red in het nummer Fairground. Met deze single bereikten ze de nummer 1 positie in de Amerikaanse Dance Chart en de nummer 5 in de Britse single chart. In de Nederlandse Top40 kwam het nummer tot een 6e plek en stond in totaal 13 weken genoteerd.
Als Chocolate Puma hebben de heren ook al meerdere malen in de Nederlandse Tipparade gestaan (I Wanna Be U 2001) (Always & Forever 2006) maar de top40 wisten ze onder deze naam nog niet te bereiken.
Daar gaat echter wel verandering in komen als je het ons vraagt want dit is weer een waanzinnig lekkere plaat van de Haarlemmers. 
In een periode van 20 jaar hebben RenĂ© en Gaston meer dan 200 releases uitgebracht. Ook in hun nieuwe track “Step Back” omarmt het duo de 90s house music. Guest vocals zijn van Kris Kiss. Check de verse Draaischijf hier en share hem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten