iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

21 oktober 2014

Remschijf voor Calvin & Ellie

Het nieuwe album van Calvin Harris komt er aan! Titel van de plaat is Motion en telt 15 tracks. Aan het album, dat op 31 oktober verschijnt, werken o.a. Gwen Stefani, Big Sean, Tinashe, Firebeatz, R3hab en John Newman mee. Wie ook niet ontbreekt op Motion, is Ellie Goulding.
Calvin werkte al eerder samen met Ellie Goulding op de wereldhit “I Need Your Love”. 

Nu doen zij het samen op de track “Outside” en daarmee pakken ze direct de Remschijf op Greatest-Hits. De best betaalde DJ van 2014 heeft de single als een soort teaser voor het nieuwe album uitgebracht en bestormt inmiddels de I-Tunes Top 100. 

Calvin Harris is een Schotse singer-songwriter, dj en producer van elektronische muziek. Zijn debuutsingle "Acceptable in the 80's" bereikte #10 op de Single-hitlijst in Groot-Brittanniƫ en werd ook veel gedraaid op de Nederlandse radio en muziekzenders, zoals MTV. Zijn volgende single, "The Girls", verscheen begin juni 2007. In 2011 kwam hij terug met singles die goed scoorden in de hitlijsten. Voorbeelden hier van zijn Feel So Close en Bounce, een samenwerking met Kelis. Ook werkte hij samen op het nieuwe album Talk That Talk van Rihanna. De single waarop zij samenwerken heet We Found Love en werd in vele landen een nummer 1-hit.

Ellie Goulding is een Britse singer-songwriter en gitariste. Ze verwierf bekendheid door haar eerste plaats in een door de BBC samengestelde lijst van de meest veelbelovende artiesten, BBC Sound of 2010. Daarnaast won ze in 2010 de Critics Choice Award bij de Brit Awards. Nadat ze in 2009 een platencontract had getekend bij Polydor Records, verscheen An Introduction to Ellie Goulding, haar eerste EP. Op 1 maart 2010 werd haar debuutalbum uitgebracht, genaamd Lights.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten