iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

6 april 2015

Daily Choice


Bij het horen van de naam Tinashe gaat je niet direct een belletje rinkelen waarschijnlijk. Maar dat zou over een paar weken wel eens heel anders kunnen zijn want de Amerikaanse singer-songwriter, muziekproducer, danseres, actrice en voormalig model timmert flink aan de muzikale weg.

Ze groeide op in Los Angeles. Ze begon haar carrière als lid van de meidenband The Stunners, waarna ze overstapte op een solocarrière.
Na het stoppen van The Stunners in 2011 verschenen er twee mixtapes van Tinashe, In Case We Die (2012) en Reverie (2012). Hierna tekende ze in 2012 een contract met RCA Records. In 2013 verscheen haar derde mixtape "Black Water" en in september 2014 haar debuutalbum Aquarius.
Tinashe bracht haar debuutsingle "2 On" uit op 21 januari 2014. Het nummer kwam terecht op nummer 40 in de Billboard Hot 100.

Van haar debuutalbum Aquarius brengt ze haar volgende single “All Hands On Deck” uit en dat zou haar doorbraak in Europa wel eens kunnen gaan betekenen. 
Aan de track (die is geschreven door Tinashe, Bebe Rexha, Mikkel Storleer Eriksen, Tor Erik Hermansen en Magnus August Høiberg) werkt niemand minder dan Iggy Azalea mee. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten