iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

20 mei 2015

Trijntje Oosterhuiswaarts

Trijntje Oosterhuis heeft zich niet weten te plaatsen voor de finale van het 60e Eurovisiesongfestival.

De zangeres zong tijdens de halve finale Walk Along, waar Anouk de tekst voor schreef. Oosterhuis kwam als vierde op het podium na de Belgische inzending. In de eerste halve finale kwamen zestien landen in actie waarvan er zes afvielen.

Trijntje kwam het podium op in een zwart broekpak was niet blootvoets. In vergelijking met de repetities was de uitvoering tijdens de halve finale de beste tot nu toe. Maar helaas was het niet genoeg en moesten we toezien hoe het vals zingende Albanië wel door ging, net als het iet wat vreemde Estland.

Uit de eerste halve finale wisten Albanië, Armenië, Rusland, Roemenië, Hongarije, Griekenland, Estland, Georgië, Servië en België zich te plaatsen voor de finale.
De vakjury heeft de nummers op maandag al beoordeeld en bepaalde de helft van de score. De andere helft van het resultaat was afkomstig van publieksstemmen uit alle landen.

Donderdag is de 2e halve finale en zaterdag het klapstuk met de finale waar wij kansen zien voor Georgië, Hongarije, Rusland en Australië

1 opmerking:

  1. Rusland, Estland en Belgie zijn de meest gedownloade nummers internationaal bij i-Tunes. En Servie stijgt het meest bij de bookies....
    http://esctracker.com/

    BeantwoordenVerwijderen