iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

9 juni 2015

Draaischijf voor Anouk

Anouk heeft een nieuwe single getiteld 'New Day' uitgebracht, dat was reeds bekend. En het nummer is ook al een tijdje te vinden op o.a. Spotify en iTunes en de videoclip is op YouTube geplaatst.
Daarnaast bombardeerde diverse radiostations het nummer al tot week schijf en dus hoor je hem zeer regelmatig op de radio.

En doordat hij vaker op de radio is kwamen wij er achter dat het een soort virus is die muziek van Anouk. In het begin denk je, ja leuk nummer wel weer.........maar na een paar luisterbeurten is het nummer niet meer uit je hoofd te krijgen en zing je het de hele dag.
En dat is nou net het soort muziek wat wij graag als Draaischijf aan je presenteren.
Ook al kwam ze vorige week al flink hoog binnen in de 20Under, we hebben haar deze week niet door laten schieten de UP40 in maar we hebben haar op 1 gezet in de 20Under en dus is ze de hele week onze Draaischijf.
De clip is overigens ook heel erg vet en Anouk zelf zegt hier over:
"Het was een gezellige en chaotische nacht in het park"

In de clip zijn maar liefst 23 Nederlandse artiesten te zien, waaronder Douwe Bob, Kempi en Lil Kleine. Alle artiesten zijn afkomstig van Top Notch, het muzieklabel van Anouks manager Kees de Koning. De grote afwezige in de clip is Anouk zelf, overigens... Check de clip hieronder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten