iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

2 november 2012

Single primeur Jennifer Ewbank

Vers van de pers gerold en nu ook op
Greatest-Hits te beluisteren is de
nieuwe single van Jennifer Ewbank
en hij heet If I Die Young.
De nieuwe single 'If I Die Young' van Jennifer Ewbank is vrijdag verschenen. Het nummer is steviger en heeft meer country-invloeden dan haar liedjes op haar debuutalbum 'London Tree'. Dit meldt platenmaatschappij Cloud 9 Music.

"Het is een prachtig liedje geschreven voor de donkere dagen voor Kerst, waarbij je kunt stilstaan bij de dierbaren die je mist," vertelt de zangeres. Nando Eweg heeft het liedje geproduceerd en geschreven.

De laatste tijd gaat het zowel privé als zakelijk erg goed met Jennifer. Haar debuutalbum was een succes en het duet dat zij met haar broer John Ewbank zong werd de titelsong voor de film 'Taped'. Ook vertolkt Jennifer volgend jaar februari de rol van Tinkerbell in de Disney show 'Peter Pan'.

Een andere passie van de blonde zangeres zijn dieren. Onlangs werd bekend gemaakt dat zij de ambassadeur van WSPA Nederland is geworden. "Mijn vriend en manager worden soms gek van me. Als we onderweg zijn en ik zie een dier in nood, dan moeten we stoppen," aldus Ewbank.
Aanstaande maandag zal Jennifer te zien zijn in de finale van het tv-programma Fort Boyard. Haar single ‘If I Die Young’ is o.a. verkrijgbaar via iTunes.

Check hem hier


Bron: nltracks.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten