iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

23 november 2013

Alarmschijf, Megahit & DanceSmash



Imagine Dragons - It's Time = Alarmschijf

Imagine Dragons is een Amerikaanse indierockband gevormd in 2008. Het eerste album (Night Visions) kwam uit op 4 september 2012.
De singles Radioactive & On top of the world werden gebruikt in diverse promotiecampagnes van o.a. het spel Assassin's Creed III, de film The Host, de serie Arrow en de videogame FIFA 13.
It's Time van Imagine Dragons werd in 2012 voor het eerst uitgebracht, maar sloeg niet echt aan. Na het succes van 'Radioactive' en 'On Top Of The World' dachten de mannen van Imagine Dragons deze brengen we weer uit en dat was een masterzet want ze pakken deze week de 538 Alarmschijf.

Kris Berry & Perquisite - Let Go = Megahit

Kris Berry (CuraƧao, 4 juni 1982), is de artiestennaam van Kristel de Haak, zij is een Nederlandse
zangeres/songwriter die in 2011 door Radio 6 werd uitgeroepen tot het eerste Soul & Jazz talent. Dat jaar stond ze ook op het North Sea Jazz Festival. In 2012 won ze een Radio 6 Talent Award en nu is ze zelfs op 3FM doorgebroken.
Het liedje van Kris Berry & Perquisite gaat over het liefdesverdriet van Kris Berry. Volgens eigen zeggen komt haar ex-vriendje ook nooit naar concerten van haar omdat -ie het niet aan kan om dit nummer te horen
Dit wordt wat ons betreft een hele grote.

Yellow Claw Ft. Rochelle - Shot Gun = DanceSmash

Rochelle Perts deed in 2007 mee aan de tv-talentenjacht Idols, en viel in een vroegtijdig stadium af In 2010 deed zij mee aan X-Factor en onder leiding van coach Eric van Tijn wint ze het programma in juni 2011. Ze krijgt ze een platencontract, de single No Air (een cover van het nummer van Jordin Sparks) bereikt de tweede plaats in de Top 40.
Begin 2012 verschijnt haar debuutalbum You vs. Me, wat geen hitsingles oplevert. Ruim twee jaar na haar debuut scoort ze, in de samenwerking met Yellow Claw, met Shotgun haar tweede hit in de Top 40.
Yellow Claw is een samenwerkingsproject van de Nederlandse dj's Nizzle, Jim Aasgier en MC Bizzey. Ze breken in 2012 door met Krokobil en nu zijn ze terug met Shot Gun en pakken de DanceSmash.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten