iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

3 november 2012

Video première van Kim-Lian's Break The Ice

Kim-Lian van der Meij kent iedereen natuurlijk al jaren en de meeste van ons weten dat ze veel in musicals speelt maar Kim-Lian kan meer dan dat. Kim-Lian danst, zingt, Acteert, presenteert en is moeder van 2 kids.
Kim-Lian was als 6 jarig meisje al te zien in de miniplayback show van Henny Huisman en op 11 jarige leeftijd zou ze daar nog eens terug keren.
Voor hen die dat nog nooit gezien hebben hebben we ook die clip even opgezocht en die krijg je er vandaag extra bij.


Break The Ice

Kim-Lian van der Meij is speciaal voor Junior Eurovision Song Contest 2012 de studio ingedoken om de themasong ‘Break The Ice’ op te nemen. Het nummer is geproduceerd door de Zweedse topproducer Jörgen Ringqvist en heeft een sensationele videoclip, Tijdens de grote finale van Junior Eurovision Song Contest op 1 december zal Kim-Lian live optreden met het nummer tijdens een spectaculair showblok in de HMH in Amsterdam. ‘

Break The Ice’ is vanaf 2 november te downloaden via iTunes.

Waar komt Break The Ice zo ineens vandaan?

Wanneer de winter neerstrijkt in Nederland transformeert ons waterland weer tot ijsparadijs. Dit paradijs is de thuishaven van de internationale finale van Junior Eurovision Song Contest 2012. Dit jaar is ‘Break The Ice’ dan ook het thema van het internationale liedjesfestijn, dat op 1 december wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij en Ewout Genemans. De 12 deelnemende landen komen op 1 december samen in de HMH in Amsterdam om met elkaar het ijs te breken en de wereld te laten zien wie ze zijn. De kinderen komen uit hun comfortzones, ze breken de barrières en brengen hun liefde voor muziek naar buiten.

De video is vers van de pers en nog niet helemaal droog, maar wij kunnen je niet langer laten wachten want je moet hem gezien hebben. De clip is fris, de clip swinged, de clip heeft spectaculaire elementen en het belangrijkste.........een Kim-Lian is top vorm die danst totdat de vonken eraf knallen.
Als dit geen hit gaat worden dan weten wij het ook niet meer hoor.

Kijk op 1 december om 20:15 uur op Nederland 1 naar de grote internationale finale in Adam!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten