iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

5 maart 2013

Demi Lovato en haar Heart Attack


Demi Lovato haar nieuwe single heet Heart Attack en staat op dit moment torenhoog in de iTunes lijst van Nederland.
De Disney ster heeft maanden in de studio gezeten en brengt dit jaar nog haar nieuwe album uit, Heart Attack is deel van dit nieuwe album.
De song is anders dan haar andere muziek maar zeker niet minder. Haar stem komt duidelijk naar boven en de tekst is zoals altijd sterk en typisch Demi. 
Demetria Devonne "Demi" Lovato zoals ze voluit heet werd geboren op  20 augustus 1992 en is een Amerikaanse actrice en zangeres. Ze speelde in onder meer de Disney Channel-film Camp Rock het hoofdpersonage Mitchie Torres. 
Ze begon in de serie Barney and Friends en ontmoette daar haar vriendin Selena Gomez, mede-actrice in de film Princess Protection Program. Behalve acteren en zingen, schrijft ze nummers en speelt ze gitaar en piano. Ondertussen heeft de zangeres al drie succesvolle albums genaamd: Don't Forget, Here We Go Again en Unbroken.

Wij van Greatest-Hits zien in Demi haar nieuwe single een dijk van een hit en graag horen (lezen) we ook wat hij er van vindt. De clip is nog niet af, maar we hebben wel de meezing clip voor je met de gehele tekst die voorbij komt,





Geen opmerkingen:

Een reactie posten