iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

20 mei 2014

Michael Jackson treed op bij Billboard Music Awards

Zondagavond leek het in Las Vegas even alsof Michael Jackson op het podium tot leven was gekomen. Tijdens de Billboard Music Awards bracht een hologram van de in 2009 overleden King of Pop dansend zijn nieuwe single Slave To The Rhythm ten gehore.

Michael Jackson droeg een rode broek en gouden glitterjas tijdens het hologram-optreden, zo is te zien in een video. Met licht krullend haar leek de hologram-versie van de zanger uit 1991 te zijn gestapt, het jaar dat Slave To The Rhythm werd opgenomen. Onder luid gejuich van het publiek en begeleid door live achtergronddansers deed het hologram van Jackson enkele typische dansbewegingen, zoals de moonwalk.

Het speciale optreden stond al een half jaar in de planning bij Billboard. "We hadden het er al over toen de technologie nog werd uitgevonden", vertelt de producent van de awardshow Larry Klein.

Uiteraard gaan er direct geruchten over het eventuele organiseren van een tournee van de Jackson hologram, maar zover is het voorlopig nog niet.
De vraag blijft natuurlijk ook of mensen naar een stadion gaan voor een computer truukje.
Persoonlijk zou ik er denk ik wel heen gaan want als je de clip bekijkt van de Billboard Music Awards show dan kan het alleen maar geweldig zijn.
De show die er omheen is gemaakt zag er fantastisch uit en tja, die keer dat ik Michael Jackson live heb gezien in de ArenA was ik toch meer onder de indruk van de show in z'n geheel en of Michael dan echt is of holografisch, voor zo'n show maakt dat dan niks uit denk ik.
Maar voor nu dus alleen de hologram versie van Slave To The Rhythm waar we het mee moeten doen, maar dat is genieten hoor.


[HD] Michael Jackson Hologram - Slave To The... door IdolxMuzic

Geen opmerkingen:

Een reactie posten