iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

1 december 2012

Ben Liebrand Grandmix 2012

Op 31 December om 18:00 uur is het zo ver, dan zal de Grandmix 2012 van Mastermixer Ben Liebrand voor het eerst te horen zijn op SlamFM.
Wederom zal het een 3 uur durend spektakel zijn waarbij we in sneltreinvaart langs ca. 100 tracks razen die het afgelopen jaar een rol hebben gespeeld in de muziek wereld.
We zullen muziekgenres als Club, House en Trance voorbij horen komen die naadloos in elkaar over gaan, maar ook is er ruimte voor Dub-step.
Net als vorig jaar heeft Ben geprobeerd om Skrillex tracks gecleared te krijgen zodat hij ze legaal in de mix kon verwerken, maar helaas is het weer niet gelukt.
We weten dus dat er geen Skrillex in de mix zal zitten, maar wat er wel in zit is nog even geheim.

Wil jij nou dat Skrillex (of een andere artiest) er volgende keer wel in zit? probeer die artiest dan middels de multimedia mogelijkheden te overtuigen om zijn toestemming te geven aan Ben Liebrand om zijn muziek te gebruiken. Het zou een eer moeten wezen voor de artiesten dat ze 1 van de ca. 100 platen zijn die Ben heeft geselecteerd voor zijn Grandmix.

Het artwork voor de mix heeft Ben al min of meer prijs gegeven op zijn website en dat is zoals verwacht weer een mooi plaatje geworden.

Van de Grandmix 2012 hebben we uiteraard nog geen preview, maar we hebben wel de eerste minuten van de Grandmix 2011 voor je zodat je een idee hebt wat je mist als je niet luisterd op 31 December.

Ben je nou liefhebber van de mixen van Ben Liebrand, luister dan wekelijks ook naar zijn minimix en In The Mix op Radio Veronica. Minimix wordt om 20:10 uitgezonden op zaterdagavond, In The Mix van 23:00 uur tot 01:00 uur ook op zaterdag.


2 opmerkingen:

  1. Kan niet wachtten op deze mix, jaar in jaar uit :-)

    Ron

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben Liebrand is voor mij nog steeds de Mastermixer,alleen jammer dat de muziek steeds slechter en slechter en slechter wordt....wat een herrie zeg!!!

    BeantwoordenVerwijderen