iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

27 april 2013

Antje Monteiro brengt Stef Bos zijn Papa uit als Mama


De nieuwe single "Mama" van Antje Monteiro komt van het Nederlandstalig coveralbum dat later dit jaar verschijnt.
"Mama" is sinds vrijdag 12 april, "Antje’s verjaardag" beschikbaar.
Eind 2013 verschijnt een nieuw album van Antje Monteiro, bestaande uit eigen bewerkingen van haar favoriete liedjes van mannelijke Nederlandstalige artiesten. De eerste single "Mama" maakte Antje als ode aan haar eigen moeder en als muzikale dank aan Stef Bos, zanger van het origineel "Papa", een ode van
Bos aan zíjn vader.

Antje Monteiro kreeg op 18 maart jl. uit handen van Karin Bloemen de Nannic Honoring Strong Woman Award 2013 uitgereikt. Zij ontving deze oorkonde voor haar complete loopbaan én in het bijzonder wegens het feit dat Antje sinds 5 jaar na het plotselinge overlijden van haar zus, samen met haar moeder de zorg voor haar drie nichtjes op zich heeft genomen. Antje heeft de award met trots opgedragen aan haar moeder en volgt dit nu op met een muzikaal eerbetoon:

Antje zegt hier zelf over: 
Mijn moeder is een ontzettend sterke vrouw en daar wilde ik haar muzikaal voor eren. Stef Bos heeft ooit een prachtig liedje voor zijn vader geschreven en om deze klassieker nu op eigen wijze te mogen vertolken voor mijn moeder vind ik dan ook heel bijzonder. Een kind verliezen lijkt me ondragelijk en toch staat ze er altijd weer, voor haar kinderen én kleinkinderen".

De videoclip is inmiddels beschikbaar en dus hebben we ons knutselwerkje verwijderd en kun je nu genieten van Antje en Mama zoals het hoort.
Vind je het nummer mooi? download het dan nu via iTunes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten