iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

15 mei 2013

Anouk heeft het geflikt en staat in de finale

Eindelijk is het weer eens zo ver, Nederland staat dankzij het prachtige BIRDS van Anouk na 9 jaar weer eens in een finale van het Eurovisie Songfestival.
Lang leek het er op dat we wederom naast het spreekwoordelijke potje zouden piesen want tijdens de bekendmaking van de 10 landen die door zouden gaan naar de finale van aankomende zaterdag duurde het tot de laatste enveloppe.
Heel de zaal in Malmö werd gek en scandeerde de naam van Anouk of riepen luidkeels THE NETHERLANDS, THE NETHERLANDS.
En toen was er gejuich en de kijker moest uit het geschreeuw van Daniël Dekker en Jan Smit (nee hij was niet aan het zingen) opmaken dat we door waren want door dat geschreeuw konden we de presentatrice niet meer verstaan.
Maar uiteindelijk zagen we het groot in beeld, THE NETHERLANDS werd als 10de land toegevoegd aan het rijtje finalisten.
Daarna kwam Anouk in beeld en die ging lekker uit haar dak, welliswaar sprong zij niet op van vreugde maar dat kan ook niet als je je met bowlen hebt geblesseerd.
Maar haar gezicht sprak boekdelen, ze was blij en opgelucht want er stond natuurlijk wel een beetje spanning op haar deelname aan het liedjes festijn.
We zagen haar met de tong uit de mond schreeuwen in de camera (zie foto), en op een gegeven moment verborg ze haar mond even achter haar hand om waarschijnlijk even een vreugde kreet te uiten die niet leesbaar mocht zijn voor de camera ;o)
Wij van Greatest-Hits feliciteren Anouk uiteraard van harte met het behalen van de finale en wij zullen zaterdag weer aan de buis gekluisterd zitten om te kijken waar deze vogelvlucht naartoe gaat.
Hier nog een keer het optreden zoals zij dat dinsdagavond deed tijdens de halve finale van het Eurovisie Songfestival.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten