iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

27 mei 2013

Draaischijf makes you Goin' Crazy


De Engelse rapper Dizzee Rascal is in Engeland nog altijd mateloos populair. Maar toch is het al weer 4 jaar geleden dat zijn laatste album Tongue ‘n’ Cheek  uitkwam. Dus wordt het wel weer eens tijd voor een nieuw album moet Dizzee gedacht hebben en daarom kunnen we jullie melden dat nog dit jaar zijn nieuwe album uit gaat komen. Wanneer dat precies is weten we nog niet maar wat we wel weten is dat hij meewerkt op de nieuwe single "WILD" van Jessie J. en daarnaast heeft hij zelf ook weer een nieuwe single uitgebracht met niemand minder dan Robbie Williams samen. De track heet “Goin’ Crazy” en terwijl Dizzee de raps weer verzorgd is Robbie ter plaatse om het zeer catchy refrein mee te zingen.
De stem van Robbie Williams is een goede aanvulling op de verfrissende en scherpe raps van Dizzee en we hebben hier dan ook te maken met een typisch gevalletje 1 + 1 = 3. We kennen Dizzee natuurlijk nog van “Bonkers” en “Dance Wiv Me” met Calvin Harris. Ook was hij een van de artiesten die te zien was tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen.
En nu dus keihard terug met een geweldige plaat en een heel grappig ogende videoclip waarin zowel Dizzee als Robbie en nog een heel kluitje stoere gasten door de straten van Engeland tuffen op gepimpte scootmobielen.
Check de single en de clip en de komende dagen zing je alleen nog maar I Believe I'm Goin' Crazy.
Wordt dit de hit die wij er in horen? wij hebben hem in ieder geval de hele week tot Draaischijf benoemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten