iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

28 mei 2013

Ook Michael Prins schiet hitland in dankzij De Beste Singer Songwriter Van Nederland

Naast Maaike Ouboter hebben we nog een super talent die dankzij Giel Beelen zijn De Beste Singer Songwriter Van Nederland is komen boven drijven.
Zijn naam is Michael Prins en ook hij maakte een dusdanige indruk tijdens het programma dat dankzij Maaike en hem de gehele iTunes Dag Top3 door elkaar is geschud.





En dat het ineens zo'n enorme vaart heeft genomen had Michael niet durven dromen maar is uiteindelijk toch gebeurd.

Het leven van Michael lijkt vooralsnog een grote voorbereiding op wat ooit uit moet monden in een muzikale carrière. Hij groeit op in een zeer creatieve en muzikale familie in een huisje aan het water. Daar komt hij al vroeg in aanraking met muziek. In de schoolbanken heeft Michael niets te zoeken en al op zijn 15e stopt hij met zijn middelbare schoolopleiding. Hij gaat aan het werk in het atelier van zijn vader, die kunstenaar is en de rest van zijn tijd investeert hij in de muziek. De afgelopen negen jaar probeerde hij hier door middel van optredens zoveel mogelijk van rond te komen. De tijd die over blijft, besteedt hij aan het schrijven van een eigen album. Zijn deelname aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland kan dienen als een goede opmaat naar de release van het album, zodat Michael ooit op zijn droompodium kan staan: Glastonbury.

Beluister hier zijn prachtige Close To You en luister eens naar die zeer unieke stem van deze gast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten