iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

28 juni 2013

En ineens is daar Bianca Leonor

Wie Bianca Leonor is wisten wij absoluut niet, maar we hoorden haar nummer Regret en waren verkocht. Wat een fijne "Rihanna achtige" plaat is dit zeg, en wat luistert dat ongelofelijk lekker weg.
Ze heeft de perfecte mix tussen sex appeal en gevoeligheid en levert met Regret een nummer af wat geschikt is voor iedereen.
Bianca is 22 jaar oud en komt uit Californië, en ze heeft de gave om over alle facetten van relaties te schrijven. En daarmee stijgt ze eigenlijk ver boven haar leeftijd uit als je kijkt naar de manier waarop ze haar liedjes in elkaar zet en verwoord. Ze combineert rauwe emoties en intieme gedachtes in 1 verhaal waarmee ze luisteraars direct bij de strot heeft.
Haar muziek heeft een unieke sound die is ontstaan door invloeden van grootheden als Madonna, Alicia Keys, Brandy en Barbara Streisand.

Veel meer is er nog niet bekend van Bianca Leonor, maar wij weten zeker dat we binnekort meer van haar gaan horen. Zodra de grote radiozenders dit nummer opikken zal Nederland aan haar voeten liggen en is een nieuwe ster geboren.
De clip is ook een waar masterpiece die er voor zorgt dat de muziek en de woorden van Bianca nog krachtiger klinken als dat ze al zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten