iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

4 juni 2013

Lalala Remschijf



Shahid Khan (geboren 1 januari 1985), beter bekend onder zijn artiestennaam Naughty Boy, is een Britse songwriter, platenproducer, muzikant en rapper. Na het uitvallen van een Business en Marketing Degree aan de London Guildhall University, heeft Khan nagestreefd een carrière als producer van de grond te krijgen, het verkrijgen van een subsidie ​​van de Princes Trust en de financiering apparatuur door het winnen van £ 44.000 op Channel 4 van de spelshow Deal or No Deal kon Khan de productie opschalen van het tuinhuisje in de woning van zijn ouders in Watford, Hertfordshire naar een studio in Ealing, West-Londen verwezelijken.

Al snel tekende Khan een driejarig publishing deal met Sony ATV evenals een platencontract voor een
album onder Virgin Records (EMI Records). Khan lanceerde zichzelf als een record producer onder de naam "Naughty Boy" en nu loopt een productie bedrijf genaamd Naughty Boy Recordings. Het meest opvallende is, dat Naughty Boy twee top-tien records voor Britse rappers Chipmunk ("Diamond Rings") en Wiley ("Never Be Your Woman") geproduceerd heeft. Naughty Boy is ook bezig met zijn eigen debuutalbum, met de titel Hotel Cabana. "Wonder" de eerste single van de collectie bestaat uit lead vocals van Emeli Sande. De tweede single van het album, "La La La" kenmerkt zanger Sam Smith. De track werd uitgebracht in mei 2013 en debuteerde op nummer een op de Britse Singles Chart, het beëindigen van de vier weken draaien op de top van 'Get Lucky' van Daft Punk en Pharrell Williams.


Deze single is ook in nederland uitgebracht en zal ook hier een grote hit kunnen worden daarom staat hij deze week in de spotlight en is de Remschijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten