iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

13 juli 2013

2013 wordt het jaar van Michael Fall

Michael Fall, Belgisch Dj, remixer en producer brengt eindelijk zijn allereerste album uit. Hij starte zijn carrière in 2009 en bracht de één na de andere single uit, welke ook meermaals in de ultratip van Belgie genoteerd stonden.
Vorig jaar en dit jaar bracht hij tal van singles op diverse internationale labels uit en daarmee mikte hij op het buitenland. Zo stond 'Good times' 10 weken lang in de officiële Zwitserse Dance chart.
Een belletje zal ongetwijfeld rinkelen bij de plaat 'La Bonita' , een samenwerking met Fatman Scoop uit de USA, ondersteund door cocktailproducent 'La Bonita . Deze werd gelicentieerd op labels uit de gehele wereld, zoals Usa, Japan, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Zwitserland, Zuid Africa... 'La Bonita' stond maar liefst 11 weken in de officiële Duitse dance chart DDJC. De video heeft momenteel 3 miljoen views op het Duitse youtube kanaal. Vorig jaar stond 'Turn on your radio' ook in de Belgische Ultratop dance, en werd gelicentieerd door top label Armada. Ghettoblaster behaalde in Duitsland meer dan 10 compilaties & Vixen behaalde ongeveer hetzelfde.
Michael Fall behaalde meermaals top 10 en nr 1 noteringen in vele download charts zoals djtunes, traxsource e.a Michael behaalde ook veel andere compilaties in het buitenland o.a in Japan & Zuid Afrika. Nu zijn al die heerlijke tracks eindelijk op 1 CD te verkrijgen want deze cd bevat een overzicht van zijn succesvolste platen van 2012 & 2013, aangevuld met een aantal nieuwe tracks. De release was wereldwijd op 30 juni 2013 en hij staat inmiddels in de Ultratop Album Top 200.
De Playlist:
1 Turn on your radio 11 Drop it low 
2 One touch (VS. Dj Diablo feat. Drew Darcy) 12 Leave her is she's fake 
3 Ready for the Good Times (feat. Brian) 13 Vixen (feat. The Sunseekers)
4 She's the one (Feat. Drew Darcy) 14 She's all i need (Feat Barry Tone ) 
5 African bounce  15 Good times (feat. Stephen Pickup)
6 Together  16 La bonita (feat Fatman Scoop)
7 Once again 17 Edge of the world (& Nils Van Zandt Feat. Drew Darcy)
8 Don't you want my lovin' 18 Ghettoblaster
9 Touch (let me tell you now) 19 Perfumed garden                                                                           
10 The Feeling (Let me go)
                                                                    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten