iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

3 september 2013

Remschijf is voor Jason Derulo

Hij gaat nog altijd als een raket omhoog met zijn single Talk Dirty, maar de volgende single is ook al weer een feit. En die volgende single is ff heel wat anders dan Talk Dirty zeg want dat is een gevoelige ballad waar de vonken van af springen.
Tenminste........als je het begin zo hoort denk je dat maar niets is minder waar want het nummer komt langzaam op gang en wordt voorzien van een waanzinnig lekkere beat waat Jason op los gaat.

En zo zien we in korte tijd 2 totaal verschillende kanten van Jason Derulo en we kunnen er niets aan doen maar we krijgen hierbij een soort Bruno Mars gevoel want Bruno kan ook als geen ander van super gevoelig naar stevige disco springen als het om zijn singles gaat.
Maar begrijp ons niet verkeerd, we vinden het niet vervelend hoor want Marry Me is een waanzinnig lekker nummer wat lekker mee zingt en wij zien deze plaat nog wel boven Talk Dirty uit gaan komen.

Marry Me zou oorspronkelijk als eerste single van zijn eind september te verschijnen album genaamd Tattoos worden uitgebracht omdat er eind 2012 al een stuk van deze song werd gelekt op internet. Maar Jason besloot het toch anders te doen en dus is het zijn 3de single geworden.
Officieel zijn 4de want in Amerika heeft hij ook nog "Before It Breaks" uitgebracht en dat nummer zingt hij samen met zijn vriendin Jordin Sparks.
Tattoos is overigens Jason's 3de album en tuusen zijn 2de en 3de album heeft een flinke poos rust gezeten vanwege een gebroken nekwervel die hij opliep tijdens de repetities voor zijn Future History tour.
Maar zoals gezegd is Jason weer helemaal terug en hoe kun je dat beter beloond zien worden dan met de stempel Remschijf op je single.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten