iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

7 november 2013

A Great Big World breekt door samen met Christian Aguilera

Say Something is een lied dat in eerste instantie is opgenomen door Ian Axel en Chad Vaccarino die samen het Amerikaanse duo "A Great Big World" vormen. Eerder al werden zij bekend dankzij het nummer "This Is The New Year" omdat dit in een aflevering van GLEE door de toenmalige cast werd gezongen.

Niet veel later tekende zij een nieuw contract bij Epic Records en daaruit voort kwam Say Something als eerste single uit op 13 september van dit jaar. Niet veel later werd het nummer gebruikt in de Amerikaanse versie van So You Think You Can Dance en daarmee ging het balletje pas echt rollen.

Het werd opgepikt door de radio, maar nog veel belangrijker........het werd opgepikt door niemand minder dan Christina Aguilera en die was er helemaal weg van.
Sterker nog, ze vind het het nummer zo mooi dat ze "the guys" heeft opgebeld met de vraag of het niet mogelijk was dat ze het nummer opnieuw zouden opnemen maar dan met Christina erbij.
De mannen hoefde daar niet lang over na te denken en zo werd Say Something ineens een plaat van A Great Big World Ft. Christina Aguilera. Inmiddels hebben ze de song afgelopen dinsdag al live vertolkt in het programma "The Voice" en nu lijkt het ook wereldwijd aan te gaan slaan en dus ligt er een grote hit in het verschiet voor deze 2 ietwat verlegen artiesten samen met Miss Aguilera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten