iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

15 november 2013

Alarmschijf, DanceSmash en Megahit



Jason Derulo - Trumpets = Alarmschijf

We kennen Derulo van hitsingles ‘Watcha Say’ en het recentere ‘Talk Dirty’, heeft inmiddels vele
samenwerkingen op zijn naam staan, maar probeert het nu weer een keer zelf. ‘Trumpets’ is zijn nieuwe single en die heet trumpets. En trumpets waren ook de rode draad door zijn vorige kneiter van een hit "Talk Dirty" waarbij de trompetjes geleend waren van het geleende Hermetico van Balkan Beat Box.
Trumpets zoekt het net als Talk Dirtty in de trompetten en uiteindelijk valt de rest van de fanfare ook in. Zo is ook dit nummer weer onmiddellijk herkenbaar door de vrolijke deun in het refrein. Of het net zo'n grote wordt weten we niet want Trumpets is wel weer een beetje het zelfde truukje en de vraag is of dat deze keer niet snel gaat vervelen.
Jason pakt deze week wel de Alarmschijf met Trumpets dus de start is prima.

Lily Allen - Hard Out Here = Megahit


Een paar dagen terug melde we je hier al dat Lily Alleen terug was van weggeweest met haar nieuwe single Hard Out Here, en nu pakt ze op 3FM de Megahit met deze track. Lily Allen zou nooit meer terugkeren in de muziek maar doet dat dus toch en wel met een elektronische mix waar ze haar lieflijke stem overheen heeft gegooit. Volgens Lily zelf neemt ze het seksisme in de muziekbusiness - en alle Robin Thickes en Miley Cyrussen van deze planeet - flink op de korrel met dit liedje 'Hard Out Here'.
Dit wordt wat ons betreft een hele grote.


Hardwell Ft. Matthew Koma - Dare You = DanceSmash

Hij is een paar weken geleden uitgeroepen tot de nummer 1 DJ van de wereld door de DJ Mag Top 100.
Vorig jaar was Hardwell nog 6e op deze lijst en dus gaat het goed met hem. 2013 is sowieso een uiterst succesvol jaar voor Robbert van de Corput. Want eerder dit jaar pakte hij ook al een Top 40 hit met “Apollo”, samen met Amba Shepherd.
Zijn remix van “Man With The Red Face” werd eerder al uitgeroepen tot 538 Dance Smash en scoort nu ook in de Nederlandse Top 40. En nu is daar ineens Dare You, een nummer waar de Amerikaanse singer-songwriter Matthew Koma op meewerkt. En ja ook deze track pakt deze week de Dance Smash op 538.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten