iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

15 november 2013

De Jeugd van Tegenwoordig doet het "Op een sexuele wijze"


Na De Formule en Een Barkie komen de mannen van De Jeugd van Tegenwoordig nu met hun 3de single van het album Ja, Natúúrlijk op de proppen en die heet "Op Een Sexuele Wijze"
Dit nummer heeft al wel een stukje geschiedenis want in eerste instantie zou de titel "Ik Ben Geil in de Club en aan de Pillen" of "Paringsritueel van de Schimmel" gaan heten. Maar dat vond Faberyayo uiteindelijk te prestigieus en dus werd het Op Een Sexuele Wijze.
Dat is in ieder geval wat ze aan de journalist van Spits vertelde, maar het kan net zo goed uit de spreekwoordelijke duim gezogen zijn want de mannen houden wel van een grappetje zo nu en dan.
De clip is trouwens ook weer van een ongekende kwaliteit, het ene moment zie je twee dames in een bad zitten die tot elkaar aangetrokken worden, het andere moment zijn het een witte en een zwarte zwaan. De butler wordt gespeeld door Raymond Thiry is een bere goeie acteur die we nog wel kennen als vader van Beusekom in de film Oorlogswinter en als Luther de lijfwacht in de ijzersterke TV serie Penoza.

De single komt overigens wel op een goed moment uit want Faberyayo staat namelijk niet alleen vanwege zijn zang en rap kunsten in de spotlights, maar ook vanwege zijn talenten als schrijver. En Pepijn Lanen heeft dus ook zojuist een boek afgeleverd dat de titel Sjeumig draagt. Daar heeft hij ook een trailer voor gemaakt en die kun je zien onder de videoclip van Op een Sexuele Wijze.

De track is zwoel, de track is sex, de track is gewoon weer DJVT



Geen opmerkingen:

Een reactie posten