iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

27 november 2012

Studio Killers are Back

We maakte kennis met het vreemde gezelschap wat zich Studio Killers noemt met de mega knaller Ode To The Bouncer. Iedereen moest er nog een beetje aan wennen maar dankzij Gerard Ekdom ging dat heel snel want hij gaf de plaat het laatste zetje naar de top door hem met grote regelmaat te draaien en te playbacken in het glazen huis.

Na Ode To The Bouncer kwamen ze terug met Eros And Apollo maar dat wist de menigte niet te overtuigen en vond alleen zijn weg omhoog in de UP40 (de interactieve hitlijst van deze weblog).

Daarna bleef het weer lang stil rond de virtuele band die bestaat uit 3 getekende personages. Achter die personages gaan 3 mensen schuil en bekend is dat Teemu Brunila uit Finland komt en de stem van Cherry (de beschilderde dame) vertolkt. De andere 2 zijn Philip Larsen (Denemarken) en Darren Stokes (U.K.) en zij nemen de stemmen van Goldie Foxx en Dyna Mink voor hun rekening, maar wie welke personage doet is niet bekend.

Maar nu zijn ze dus terug en wij van Greatest-Hits moeten toegeven dat het nummer lekkerder in het gehoor ligt als Eros & Apollo, maar hij red het wederom niet bij Ode To The Bouncer.
Maar oordeel zelf en luister hem een paar keer want het si wel weer een plaatje waar je aan moet wennen.

De titel is weer apart te noemen en die luidt: All Men Are Pigs.
De clip hieronder heeft wel wat beweging maar wij vermoeden dat het puur de lyric video is en dat een betere videoclip met de 3 personages nog in de maak is.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten