iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

18 november 2013

Animals van Martin Garrix nieuw op 1 in de UK


In Nederland werd het een dijk van een hit, in België steeg hij zelfs naar de eerste plaats en dat is hem nu ook in Engeland gelukt, en wel in 1 keer. Jaja jullie lezen het goed, Martin Garrix knalde afgelopen weekend van niets op 1 binnen in de Engelse charts.

De 17-jarige dj Martin Garrix heeft hiermee geschiedenis geschreven want hij is met zijn 17 jaar de jongste Nederlander die dit voor elkaar gekregen heeft. Animals is sinds juli uit en heeft inmiddels ruim 64 miljoen views op YouTube. De single werd binnen één week meer dan 100.000 keer verkocht in Groot-Brittannië en behaalde daarmee naast de hoogste plek in de charts, ook gelijk de Gouden status.


Wat vind Martin er zelf van:
"Ik had er wel vertrouwen in dat die het goed zou gaan doen als clubtrack, maar dat die zo groot zou worden internationaal gezien had ik zeker niet verwacht", aldus de dj.

Martin Garrix is de artiestennaam van dj-producer Martijn Garritsen. Hij werd geboren op 14 mei 1996 in Amsterdam. Hij maakte in 2012 de officiële remix van Your Body van Christina Aguilera, maar dat was niet de (geflopte) singleversie. Zijn mix kwam alleen op de luxe versie van haar cd Lotus terecht. Door het succes van zijn DJ werk stopte hij met het VWO en begon hij aan zijn studie aan de Herman Brood Academie.
En dat heeft zijn vruchten al ruimschoots afgeworpen want Martin verdiend met zijn debuutsingle in heel Europa onderhand een flinke Boterham.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten