iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

13 november 2013

Lilly Allen brengt na 4 jaar een nieuwe single uit

'Hard Out Here' is het eerste officiële nummer dat Lily Allen uitbrengt sinds 2009. De lyrics en bijbehorende videoclip zijn bedoeld als een grappige parodie op de volgens Lily Allen seksistische moderne popcultuur.

Lily Allen haalt in haar nieuwe track ook uit naar Robin Thicke's 'Blurred Lines'. Zo laat ze een van haar danseressen sexy dansen voor de woorden "Lily Allen has a baggy pussy". In 'Blurred Lines' zie je een vrouw dansen voor de woorden "Robin Thicke has a big dick".

Het is overigens wel een beetje vreemd dat Lilly Allen terug is in hitland want vijf jaar geleden verkondigde Lily Allen nog dat ze nooit meer een nummer uit zou brengen. Sterker nog, ze wilde niets meer met de muziekindustrie van doen hebben. want iedereen downloadde haar nummers illegaal en dat was ze zat. Maar het bleek dus een lichte vlaag van verstandsverbijstering, want vier jaar na haar uitspraken is ze gewoon weer terug met een nieuw nummer. En gelukkig maar, want we hebben haar bijtende humor gemist. Hard Out Here is een sarcastische clip over de bizarre verwachtingen die de maatschappij heeft van vrouwen. En dus wordt er de draak gestoken met plastische chirurgie, gewichtstoename en het eten van een banaan. Alles ligt er expres super dik bovenop, om te laten zien hoe oppervlakkig vrouwen doorgaans worden neergezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten