iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

13 november 2013

Nieuwe Single 3J's bleek aanleiding voor bange Jan Smit

In t kader van de nieuwe videoclip 'Verdwaald' van de 3J's met een clown in de hoofdrol leek het de heren grappig om diezelfde clown een tijdje voor de deur van Jan Smit te parkeren om te kijken hoe zijn reactie zou zijn. En die reactie was dat hij het ENG vond, er een foto van maakte, en het deelde op het wereld wijde web,

De clown verscheen vervolgens binnen een uur op alle nieuws-sites en RTL Boulevard en zelfs in de Vlaamse pers en het werd uiterst serieus genomen. Gesuggereerd werd dat deze clown een stalker zou kunnen zijn die Jan Smit en zijn gezin angst wilde aanjagen.
Maar niets bleek minder waar, het waren dus de mannen van de 3J's. En die schrokken weer van de enorme impact die hun actie leek te gaan krijgen zodat ze snel besloten de waarheid op tafel te gooien zodat er geen onnodige rust verstoord zou worden.
Zij schreven dan ook op hun site

"Mensen, wees niet bang. We hebben deze verdwaalde clown zelf op laten pakken. Dit hebben we gefilmd om t te bewijzen. Jan Smit is inmiddels ingelicht en met hem gaan we het goed maken met een 'allemamaggies' grote slagroomtaart.

Eind goed al goed dus maar het was natuurlijk wel een sterk staaltje humor wat de heren uit de hoge hoed toverde. Ben je benieuwd naar de clown, check dan de nieuwste videoclip van de heren bij de nieuwe single Verdwaald en je bent op de hoogte.

Verdwaald komt van het album Dichter Bij De Horizon en dat is het vijfde studioalbum van 3JS. Het is tevens het eerste album waar Jan de Witte op is te horen, die de plaats van zijn vader Jaap heeft overgenomen na de theatertour "Bronnen 2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten