iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

3 december 2013

Remschijf voor de Ladies Of Soul


Deze dames hebben geen introductie nodig maar we doen het een beetje.
Trijntje, Edsilia, Berget, Glennis en Candy zijn met recht 'Ladies of Soul' te noemen. Deze gerenommeerde zangeressen behoren ieder tot de top van hun vakgebied.

TRIJNTJE OOSTERHUIS
Trijntje is al jarenlang een van de topvocalisten van Nederland. Trijntje's muzikale carrière begint in de jaren 80 waarin ze met haar broer Tjeerd Oosterhuis doorbrak met popgroep Total Touch.

BERGET LEWIS
Berget laat met haar krachtige stem en hartverwarmende performance altijd en overal een onvergetelijke indruk achter. Na jaren van muzikale en persoonlijke ontwikkeling, van werken met inspirerende muzikanten en van genieten van almaar toenemend succes, is Berget nu waar ze altijd al heeft willen zijn.

EDSILIA ROMBLEY
Edsilia startte haar veelzijdige en succesvolle carrière in 1996 met het winnen van zowel de Nederlandse als de Europese Soundmixshow. Edsilia voelt zich net zo thuis in Nederlandstalig als Engelstalig werk, staat net zo makkelijk in de Nederlandse theaters als op pop- en jazzpodia en heeft opgetreden van North Sea Jazz tot in het voorprogramma van Lionel Richie.

GLENNIS GRACE
Glennis staat sinds haar zesde op het podium, zong op haar elfde al een duet met Julio Iglesias, won op 16-jarige leeftijd de Soundmixshow en heeft Nederland vertegenwoordigd tijdens het Eurovisie Songfestival. Glennis is reeds meerdere keren bekroond met de titel 'Beste Zangeres', 'Beste Zangstem' en 'Beste Zangtechniek'

CANDY DULFER
Candy is de vijfde, maar zeker niet de minste Lady of Soul. Een saxofoniste van wereldformaat die in het voorprogramma van Madonna stond, samen heeft gewerkt met wereldartiesten zoals Prince en Van Morrison.

Op 14 En 15 Februari geven de Ladies een wervelende show in de Ziggo Dome.
Als voor proefje brengen ze de single: I’ll Carry You uit.

Deze is de hele week de Remschijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten