iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

4 december 2013

Solomon - Swim No More

We hebben er weer 1 voor je, zo'n vette single die bijna in de 1 euro bak was beland aangezien hij al sinds 15 oktober officieel uit is maar er nog geen haan naar gekraaid heeft.
Maar wij trekken hem voor je uit de vergetelheid en laten je kennis maken met Solomon.

Solomon is een rapper, producer en songschrijver uit San Diego met zijn eigen label ganaamd Solray Records.
Hij begon met het uitbrengen van 2 mixtapes waarna een aantal freestyle singles volgde. Op internet wist hij een grote schare aan fans voor zich te winnen en de mixtapes vlogen over de "spreekwoordelijke" toonbank.

In 2008 kwam hij min of meer uit de kast en dat is in de rapscene toch best wel een beetje ongebruikelijk, maar het heeft hem geen schade aangebracht.
In 2011 was daar dan eindelijk de langverwachte EP met de titel "The Love Rocker Project" en dat was een mix van Synth-pop en club banging beats. De eerste single die er van uit kwam was de clubtrack met een dubstep achtige breakdown "Wit Us U Can't" 
Dit sloeg aan en hij sleepte er een deal mee uit het vuur waardoor hij met Deborah Cox mee mocht op tour als voorprogramma naar plaatsen als New York City, West Hollywood, Boston en meer.

In 2012 dook hij weer de studio in om nieuwe muziek te gaan maken. Het eerste resultaat was een cover van Dancing On My Own van de Zweedse Robyn uit 2010. Daarna kwam in mei 2012 zijn single Life Goes On uit en begin dit jaar wist hij ons te melden dat hij eindelijk begonnen was aan zijn officiele debuut album wat de titel "Why Boys Cry" mee zou krijgen.
Dat album staat nu op punt van uitkomen en de eerste single die daar van af komt is het lekkere zwoele Justin Timberlake achtige Swim No More. De clip is er nog niet maar wel een lyric dus zet dat ding aan en geniet van Solomon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten