iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

25 mei 2014

Alex Goot - Wake Up Call



Soms komt er vanuit het niets ineens een plaat in je vizier waar je direct vrolijk van wordt. En vandaag gebeurde dat met Wake Up Call van Alex Goot.
Zijn naam doet een beetje Nederlands aan maar niets is minder waar aangezien deze singer-songwriter en multi instrumentalist uit New York komt en officieel naar de naam Alexander George Gut luisterd.

Alex begon in 2004 op 16 jarige leeftijd met het opnemen van muziek en sindsdien wint hij jaarlijks aan populariteit via zijn social network pagina´s als Facebook, Twitter en Youtube. Maar ook via zijn eigen website goot.bigcartel.com weet hij zichzelf bij steeds meer mensen in het vizier te werken.
De meeste tijd brengt hij door in zijn studio waar hij dan druk is met het produceren van zijn muziek of videoclips. De rest van de tijd is hij op tournee zo zegt hij.

Alex kon zijn eerste album "In Your Atmosphere" uitbrengen dankzij zijn fans en een zeer succesvolle kickstarter campagne waarmee hij dus genoeg geld bij elkaar wist te sprokkelen. 
Alex is ook een echte bekendheid op youtube en zijn kanaal heeft inmiddels meer dan 1.700.000 leden en zijn video's zijn al meer dan 200 miljoen keer bekeken.
Alex maakt er overigens ook een gewoonte van om in zijn clips een andere bekendheid mee te laten doen, zo werkte hij al samen met "We Are the In Crowd", "Kurt Hugo Schneider", "Megan Nicole", "Sam Tsui" en "Against The Current".
En in zijn clip bij het nummer Wake Up Call zien we ineens de mooie Elle Fowler opduiken.
Wat ons betreft zou Wake Up Call wel eens de doorbraak in Nederland kunnen gaan worden voor Alex Goot en wij helpen hem daar graag bij door hem hier te promoten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten