iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

22 juli 2014

Draaischijf voor Michael jackson

We lopen misschien wat op de zaken vooruit, maar wij hopen dat Slave To The Rhythm de volgende single wordt van Michael jackson.
De plaat heeft alles om uit te groeien tot een dijk van een hit.
Een heerlijke beat, een swingend ritme en een magistrale videoclip waarin we Michael zien dansen alsof hij er zelf bij is. Maar niets is minder waar want het betreft hier een hologram.

De hologramversie van Michael Jackson lijkt op hoe hij eruit zag in 1991, het jaar waarin 'Slave To The Rhythm' werd opgenomen. Hij had licht krullend haar, droeg een rode broek en een gouden glitterjas. Onder luid gejuich van het publiek en begeleid door live achtergronddansers deed het hologram van Jackson enkele typische dansbewegingen, zoals de moonwalk.

Het is niet voor het eerst dat de hologramtechniek gebruikt wordt. Tijdens Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2008 introduceerde CNN de techniek door een verslaggeefster in de studio bij presentator Wolf Blitzer te projecteren. Een beroemd voorbeeld uit de muziek vond plaats op het festival Coachella in 2012. Daar rapten Snoop Dogg en Dr. Dre opeens met een hologram van de dode 2Pac.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten