iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

21 juli 2014

Nieuwe singles



Zo vlak voordat wij van onze vakantie gaan genieten willen we je nog een paar fijne nieuwe tracks voor schotelen.
De eerste is van Tove Lo en heet Not On Drugs en is de opvolger van Stay High die op dit moment nog toren hoog in de charts staat.
Not On Drugs is afgelopen zondag in onze eigen UP40 al binnen gekomen en dus ziet het er naar uit dat dit ook wel weer een vette hit gaat worden.
Oordeel zelf of je hem net zo goed vind als Stay High.





De 2de single die we aan je willen laten horen is de 3de single van de succesformatie Clean Bandit.
Rather Be zakt langzaam weg en Extraordinary stijgt nog altijd, maar toch vonden ze het al tijd voor single nummer 3 en daarop hebben ze weer hulp van een ander.
Op Rather Be zong Jess Glyne mee, Op Extraordinary hoor je Sharna Bass en op de nieuwe schijf die de titel "Come Over" heeft mee gekregen hoor je Stylo G.
Bij Rather be wisten wij dat het zou gaan scoren, bij Extraordinary hadden we onze twijfels, maar met Come Over gaat het zeker weer lukken.
Luister zelf maar.





De 3de single die we je willen laten horen is van Mike Mago ft. Dragonette en heet "Outlines.
Een heerlijke synthpop plaat van het trio Dragonette samen met Mike Mago. De beats zijn net als die van Clean Bandit heerlijk lazy en wekken een zomer gevoel op.
Mika Mago is wederom een DJ die uit ons eigen kleine kikkerlandje komt en hij heeft er mede voor gezorgd dat Outlines zo heerlijk deep house achtig klinkt.
Hij komt officieel pas uit begin augustis, maar let op onze woorden......dit wordt een grote hit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten