iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

22 september 2014

If Esmée Denters Could She Would


Esmée Denters werd 28 september 1988 in Arnhem geboren en is een Nederlandse zangeres. Zij werd ontdekt door haar zelfgeplaatste zangfilmpjes op de website YouTube, die eind mei 2009 al meer dan honderd miljoen maal waren bezocht. Ze werd opgepikt door Justin Timberlake die met haar aan de slag ging en dat resulteerde in een 5e positie in de Nederlandse Top40 voor het nummer Outta Here.

Eind 2009 nam Esmée Denters een single op met de Britse rapper Chipmunk. Dit nummer kwam ook op het album I Am Chipmunk van Chipmunk. De videoclip kwam begin 2010 uit. Het nummer kwam in de Britse hitlijsten binnen op nummer 3. Het is Esmées tweede en grootste hit in de Britse hitlijsten.
In 2010 zong Denters mee op een single van de Duitse band Stanfour, Life Without You. Deze single was al eerder opgenomen en begin 2010 zong Denters het nummer in. Op 25 mei kwam de single officieel uit. De videoclip zou worden opgenomen in week 16 van 2010, maar vanwege de aswolken die het vliegverkeer in Europa hadden platgelegd was het niet mogelijk om naar New York te vliegen. Op 2 mei was Esmée Denters in New York om de videoclip voor Life Without You alsnog op te nemen. De clip kwam op 24 mei 2010 officieel uit. Het nummer kwam op nummer 51 binnen in de Oostenrijkse hitlijsten.

Ze is sinds haar ontdekking dus best wel lekker bezig geweest, en ook het afgelopen jaar heeft ze niet stil gezeten want as we speak is er een nieuwe single van haar in uit gekomen.
Het nummer heet If I Could I Would en is de voorloper van de later dit jaar te verschijnen EP.
De EP (die nog altijd geen titel kent) zal naast haar nieuwe single onder andere de songs "Cars and Airplanes", "Anything for the Money" bevatten.
Wij vinden het een mooi plaatje, maar is het ook geschikt voor de charts? laat je mening achter in een reactie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten