iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

7 oktober 2014

Brainpower pakt de Draaischijf met Troubled Soul

Brainpower gaat deze week weer omhoog in de UP40, dat doet hij samen met Leonie Meijer op de hit “Won’t Come Back” die in de Tipparade inmiddels op 3 staat. En die samenwerking met Leonie Meijer kwam best wel op het juiste moment zo blijkt want ook Brainpower stond op het punt om met nieuw werk op de proppen te komen.
En een week of 5 na de lancering van Won't Come Back is daar dus ook de nieuwe single van Brainpower.
De titel van de track is “Troubled Soul” en is weer 100% Brainpower zoals we hem graag horen. Krachtig, strak, rythmisch en zeer pakkend is deze track, die gaat over twee onderwerpen waar we allemaal mee te maken hebben "Eenzaamheid" en "Liefde". Het nummer is afkomstig van zijn nieuwe plaat Determination, die wordt uitgebracht op 19 januari 2015. De video is een beetje weird en het einde is shocking, dus kan je niet tegen geweld dan ben je gewaarschuwd. Jörgen Raymann, Ben Saunders, Jasmine Sendar en Valerio Zeno zijn in de clip te zien. Check de nieuwe Brainpower single hier bij Greatest-Hits waar hij de hele week de Draaischijf is.
We hebben onder de video ook de making of voor je neergezet zodat je ook eens ziet hoe het er aan toe gaat achter de schermen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten