iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

18 februari 2015

Daily Choice

Ze braken definitief door in 2001 met hun monsterhit How You Remind Me. En in 2005 scoorden ze hun grootste hit tot nu toe in de Top40 met Photograph welke tot plaats 4 kwam.
We hebben het dan over één van de meest populaire Canadese bands namelijk Nickelback.
Na hun succes album Silver Side Up uit 2001 brachten ze nog een 4 tal albums uit alvorens zij met een best of album kwamen in 2013. Daarna bleef het een jaartje stil rond Nickelback mede omdat de leadzanger Chad Kroeger wat neven activiteiten ondernam met zijn liefje Avril Lavigne. Maar in november van vorig
jaar bracht de band hun achtste album No Fixed Address uit. De eerste single daarvan was "Edge Of A revolution" en die sloeg niet echt aan in Nederland. Maar nu komen de heren met een 2e single van dit album en dat is "Million Miles An Hour" geworden. Chad Kroeger schreef de song samen met Ryan Peake en als je dit hoort zou je kunnen denken dat je naar hun werk uit 2001 zit te luisteren. Eindelijk weer een niet over geproduceert stukje rock maar gewoon rock zoals rock moet klinken, stevige beats en scheurende gitaren in combinatie met het unieke stemgeluid van Chad. Kortom, Nickelback is terug naar hun roots gegaan zo lijkt het en wij van Greatest-Hits vinden dat helemaal niet erg. De lyric video ging in première op 17 februari en check je hier bij Greatest-Hits als Daily Choice.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten