iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

23 februari 2015

Nieuwe Single voor HeavyLightNadat de band HeavyLight bijna een jaar geleden zijn debuutalbum uitbracht, bleef het aardig stil rond de Rotterdamse rockband. Maar nu laat de band weer van zich horen met de release van een nieuwe single.
Vrijdag 20 februari werd de single Close To You uitgebracht op iTunes. Het nummer heeft een herkenbaar HeavyLight geluid, mede door de herkenbare stem van zanger Allart. Aan de andere kant heeft het nummer ook een meer poppy / catchy gehalte ten opzichte van het album Your Kingdom.
Via Spotify kun je de gehele track al lekker beluisteren, maar op youtube is hij nog niet in zijn geheel beschikbaar dus moeten we het nog even doen met de videoteaser. Maar ook daar wordt je natuurlijk al enorm vrolijk van want HeavyLight is gewoon terug van weggeweest.

Update:
Maandag 2 maart lanceert de HeavyLight de videoclip van hun nieuwe single Close To You, die op 20 februari verscheen op iTunes, Spotify en Deezer. De clip is geregisseerd door Set Vexy, die eerder videoclips voor onder andere BLØF en Destine heeft geschoten
Met de nieuwe single “Close To You” en nieuw werk, waarmee de bandleden momenteel volop aan de slag zijn, begint voor de band weer een veelbelovend festivalseizoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten