iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

19 maart 2015

Strong Enough wordt de nieuwe single van Audio Adam


Audio Adam zit op dit moment in een heuse rollercoaster als je het ons vraagt.
Sinds de release party van hun 2e studio album "Moving Down The Grey Line" op 4 maart in het Utrechtse poppodium EKKO is er alleen maar goed nieuws te melden over de heren.
If It Takes You Home ging na het uitkomen van het album weer stijgen in de UP40 en afgelopen weekend bereikte ze daardoor in de 14e week zelfs de 7e plek.
De mannen waren te gast bij Het MuziekCafe, en ook waren zij te gast bij Mathijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door.
En dan vergeten we nog bijna de binnenkomst in de album charts op plek 26, kortom, het gaat enorm de goede kant op met Audio Adam.

En dus vond het 4tal dat het tijd werd voor een volgende single, en die gaat op vrijdag 27 maart uitkomen. vanaf die dag kun je "Strong Enough" overal aanvragen, downloaden, streamen, youtuben..... alles! zo zeggen zij zelf op de Facebook pagina.
Maar bij Greatest-Hits kun je nu al luisteren naar een preview van het nummer waar we wat fraaie live beelden van de band onder hebben gezet in slomo ;o) Zodra er een officiele audio versie beschikbaar is horen jullie dat natuurlijk direct bij ons.
De prachtige Artwork is overigens gemaakt door Alexander van der Linden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten