iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

14 mei 2015

Steven Tyler goes Country


Aerosmith frontman Steve Tyler heeft zijn eerste soloplaatje uitgebracht. De rocker heeft voor zijn single 'Love is Your Name' rock links laten liggen en is op de country toer gegaan.

Het nummer werd woensdag gepresenteerd door iHeartRadio waarna de rocker het nummer voor het eerst live speelde bij American Idol, waar hij eerder jurylid was. De single is een voorproefje van het langverwachte soloalbum van Tyler, dat nog steeds niet af is. De zanger heeft het eerst nog druk met een tour met zijn band Aerosmith voordat hij de laatste hand aan het album kan leggen.

"Country wordt te vaak onterecht gestereotypeerd met een accent, een truck, cowboylaarzen, een grindpad en een veranda. Maar ik denk dat het meer gaat over vrijheid, trots, hard werken en de vrouw", vertelt Tyler aan USA Today.

De zanger ging een tijdje in country-hoofdstad Nashville wonen om aan zijn nieuwe muziek te werken. "En country gaat over dat je de naam van iedereen in het dorp kent, weet je wel? Er woonden 1200 mensen in het dorp waar ik opgroeide. Dát is voor mij country."

Wat ons betreft is zijn country uitstapje een heel aangename verassing en we kijken dan ook uit naar het album.
Luister hier bij Greatest-Hits als eerste naar Love Is Your Name

Geen opmerkingen:

Een reactie posten