iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

14 december 2015

We stoppen er mee :(

Het zat er al een tijdje aan te komen, de updates kwamen steeds minder frequent, de vaste onderdelen kwamen vaak later. De verse hits bleven weg en zelfs ons paradepaardje de UP40 verscheen al een paar weken niet meer op tijd. Ruim 3,5 jaar hebben we jullie geprobeerd op de hoogte te houden van de nieuwste hits uit de gehele wereld.
Op twitter zijn we naar ruim 600 followers gegroeid met onder die followers ook tal van bekende artiesten, BN'ers en andere instanties zoals Leonie Meijer, Bert Haandrikman, Henk Bernard, Ziggodome, Tim Coronel, Jan van Est, Avro JSF, DJ Madman, Danny de Munk, Van Huys Uit, Zomaer, Jill Helena, Warchild Holland, Wesley Bronkhorst, Ellen ten Damme, Frans Bauer, Gavin James, Berk Music, Sony Music Belgium, Tjeerd Oosterhuis, Wolter Kroes, Dean Saunders, WNF, Elementary Penguins, Model Depose, AJ Crane Music, Femke Meines, Laura van Kaam, Wim Rijken, Sterren.nl redactie, Bonnie McKee, 3voor12, Gavind DeGraw, Jaap Reesema, Alain Clark, Nederlandse Top40, 100%NL, Audio Adam en nog veel meer.

En zonder deze artiesten zouden we het ook nooit zo lang hebben vol gehouden en zouden we ook niet zo groot hebben kunnen worden.
Wij supporten de artiesten en de artiesten supporten ons door veelvuldig te retweeten, waarvoor onze grootst mogelijke dank.
We hebben het op diverse manieren geprobeerd om de weblog actief te houden maar de tijd ontbreekt ons helaas om dagelijks te blijven speuren naar nieuwe muziek. En wij zijn wel van mening dat als je iets doet dan moet je het goed doen en daar hebben we dus helaas geen tijd meer voor.

We hebben enorm veel plezier aan de weblog beleefd en we hopen jullie ook, maar voor nu gaat de stekker er uit en zullen er geen updates meer verschijnen. En mochten we in de toekomst toch weer tijd vinden om een doorstart te maken dan zal dat uiteraard wel op deze weblog zijn dus blijf ons gewoon volgen op twitter dan ben je er zeker bij mochten we het gaan missen ;)

BEDANKT!!!!!!!!

En we heten dan wel geen Sam Bailey, maar beter als haar kunnen wij het niet zeggen, dussssss

1 opmerking:

  1. Jullie hebben mooi werk geleverd! Met passie en continuïteit! We snappen dat, als er niet meer voor 100% gegeven kan worden, er keuzes gemaakt moeten worden. Respect! Nogmaals onwijs bedankt voor jullie support! We hebben jullie updates dagelijks met plezier gevolgd!

    BeantwoordenVerwijderen