iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

8 augustus 2014

Draaischijf voor Nielson

Deze keer hebben we een Draaischijf van eigen bodem en die gaat naar Nielson met zijn nieuwste hit "Sexy Als Ik Dans"
Ter promotie van zijn nieuwe plaat Sexy Als Ik Dans vraagt Nielson aan Bekende Nederlanders hun meest verleidelijke dansje te laten zien. Tot nu toe heeft alleen Jan Smit nog de stoute schoenen aangetrokken en laat al heupdraaiend zijn sexy moves zien aan heel Nederland.

Nielson vroeg begin deze maand aan zijn fans om sexy te dansen op zijn nieuwe single en daarvan filmpjes in te sturen. Bij 10 inzendingen zou hij zelf ook een video plaatsen. 'Beloofd is beloofd'. Al de volgende dag moest Nielson zelf aan de bak. In de video die hij op Instagram plaatste danst Nielson op een Bollywood/Michael Jackson-achtige manier.

Badr Hari
Daarna had de zanger de smaak echt te pakken en vroeg zijn (muzikale) collega's ook mee te doen. 'Hey @Team_Badr_Hari ooit zong je mee met mijn nummer Beauty, maar kun je ook dansen op m'n single #sexyalsikdans?', twitterde hij naar kickbockser Badr Hari.

De singer/songwriter verwacht ook sexy video's van onder andere Ferry Doedens, Marly van der Velden en Nick & Simon. Deze sterren hebben nog niet gereageerd op het verzoek.
Wie al wel een clipje maakte is Virgil Bonofacio die we wellicht nog kennen uit "So You Think You Can Dance" waar hij de finale haalde.
En ook Ruben van der Meer reageerde op de oproep van Nielson.

Alleen Jan Smit laat nog even aan Nederland zien uit welk danshout hij is gesneden. De Volendammer gooit zijn heupen in de strijd, zien we in de video die hij plaatste op YouTube. 'Mijn heupen gaan volledig los tijdens #SexyAlsIkDans! Heb mezelf niet meer onder controle... HELP!', aldus de zanger.

Al deze ingrediƫnten gaven ons het vermoeden dat Nielson wel weer eens goud in handen kon hebben en dus bombarderen wij "Sexy Als Ik Dans" tot de Draaischijf.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten