iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

23 juni 2015

Draaischijf voor DuranDuran


We melden het al eerder, rond 11 September is het zo ver, dan komt de lang verwachte CD van Duran Duran uit en deze gaat Paper Gods heten. Van die CD is Pressure Off dus de eerste officiele single en die pakt bij ons direct de Draaischijf aangezien wij hoge verwachtingen hebben van dit sterke nummer.
Op deze nieuwe single doen de heren van Duran Duran het niet alleen maar krijgen ze hulp van niemand minder dan Nile Rodgers en Janelle Monáe.

Nile Rodgers is uiteraard al decenia lang een grootheid in de muziek en wist zich mede dankzij zijn inmeng bij Daft Punk en Pharrell ook bij de jeugd populair te maken.

Janelle Monáe is van origine een R&B Soul artieste maar haar grote wereldwijde doorbraak had ze als featuring artist op de single We Are Young van de band FUN.

Volgens de heren zelf is Paper Gods een terugkeer naar de hoogtij dagen van deband. Zo zei John Taylor dat het album je mee terug neemt naar de iet wat vreemde beginperiode van Duran Duran.
Hij doelt daarmee op de harde pop die gemixed wordt met de donkere experimentele kant van de band.
Wat ons betreft is Pressure Off wederom een schot in de roos voor de heren en wij zijn er klaar voor om het album te gaan beluisteren, maar daar moeten we dus nog even 3 maandjes op wachten.
Kan jij net als wij niet wachten tot het September is, koop dat nog ff snel een ticket voor Night At The Park op 27 juni in het Haagsche Zuiderpark want daar staan de heren die dag voor een spetterend optreden.
En dan nu: PRESSURE OFF

Geen opmerkingen:

Een reactie posten