iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

14 juli 2015

R. City pakt Draaischijf met Locked Away


Rock City (beter bekend als R. City) is een Amerikaans team van songwriters/producers. Het team bestaat uit de broertjes Theron and Timothy Thomas, en zij zijn dan weer beter bekend onder hun artiesten namen A.I. en Uptown AP. Ze schreven onder andere nummers voor Rihanna, Beyonce, Miley Cyrus, Jennifer Hudson, Chris Brown, Mary J. Blige, Luke James and Akon. Ook hebben zij meegewerkt aan diverse Grammy winnende albums waaronder, Rihanna's Unapologetic (Best Urban Contemporary Album), Jennifer Hudson's album Jennifer Hudson (Best R&B Album) en Ariana Grande's My Everything (Best Pop Vocal Album nominatie).


En nu zijn de heren dus ook maar eens voor zichzelf gaan schrijven en dat legt ze bepaalt geen windeieren want ze pakken met Locked Away naast de Alarmschijf op 538 ook de Draaischijf bij ons op de weblog.
Daarnaast heb je gister ook hun single "Our Secret" samen met Mario Abrams voorbij zien komen op onze weblog dus het gaat lekker met dan mannen.
Op Locked Away worden ze overigens vocaal bijgestaan door niemand minder dan Adam Levine van Maroon 5 en dat is nog eens een extra steuntje in de rug op weg naar je eerste monsterhit.
De officiele clip laat nog even op zich wachten maar wel hebben we al een glimp van die clip voor je in teh making of ervan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten