iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

24 november 2015

Audio Adam gaat als een Train en pakt de Draaischijf


Audio Adam pakt deze week de Draaischijf met hun aanstekelijke nieuwe single TRAIN.
Het afgelopen jaar is een ware rollercoaster gebleken voor de mannen als het om live optredens gaat.
Vele festivals werden aangedaan en daar lieten zij het publiek genieten van de heerlijke songs die afkomstig zijn van hun albums THIS IS OUR HOME en MOVING DOWN THE GREY LINE.

Maar ook was er een nummer te horen dat niet op deze albums staat en dat is het nummer TRAIN.
Dit nummer kenmerkt zich door het ritme wat aangegeven wordt door handgeklap van de heren zelf. En ja, als je dat nummer dan live op de buhne speelt is het natuurlijk enorm uitnodigend om als publiek zijnde ook de handjes op elkaar te zetten.
Hierdoor was de interactie tussen de band en het publiek enorm en dat droeg dan weer bij aan een zeer enthousiast publiek.
Kortom, de heren weten hoe ze het publiek tijdens een optreden moeten vermaken en dat gevoel willen ze nu ook via de radio overbrengen. Er is dus besloten om het nummer TRAIN op single uit te brengen en dan ook nog eens in een live versie.
Ze zijn THE CHURCH studio ingedoken samen met Reyn Ouwehand en hebben daar een live versie opgenomen van dit heerlijke feelgood nummer.
En dat was voor ons reden genoeg om de band maar weer eens in de spotlights te zetten in de hoop dat ook de grotere radiostations hem op gaan pakken want dit heeft absoluut hitpotentie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten