iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

9 december 2015

'Here' Remschijf


Deze week is de Remschijf voor Alessia Cara.

De jonge Canadese zangeres Alessia Cara is nog maar negentien en heeft al een album, een EP en twee hitsingles op haar naam staan.
Alessia Cara is nog niet zo lang in de muziekwereld te vinden. Ze begon dit jaar met haar carrière en bracht meteen een bult aan materiaal uit.
De Canadese kan er wat van en pakt met haar succesvolle 'Here' een Remschijf!!

Ze begon als YouTube-ster die veel liedjes coverde, waaronder 'Bad Blood'. De goedkeuring van Taylor Swift kreeg ze meteen via een Tweetje.

De 19-jarige Canadese besloot eigen materiaal te maken en daar was Four Pink Walls. Deze debuut-EP, die ze in augustus 2015 uitbracht, bevat vijf singles waarmee ze zichzelf neerzet als R&B-zangeres met een stem ergens tussen Ellie Goulding en Rita Ora.
Niet lang na haar eerste EP komt debuutalbum Know-It-All uit, met daarop onder andere 'Here'. Het jonge talent weet precies wat ze wil. Ze grijpt onze idealen bij de keel en laat haar kritische licht daarover schijnen.

'Here'gaat over het leven van een antisociaal persoon. Alessia legt uit dat het haar niet makkelijk afgaat om als verlegen meisje mee te draaien in de wereld. Maar dat is verleden tijd! Een nieuwe Alessia, met nieuwe muziek. We like!

Kortom deze plaat is het waard om de Remschijf te zijn deze week.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten